Nytt i butiken!

Nu väntar vi in ytterligare färger av garnet Linea från Ullcentrum. Den Turkosa och Röda fylls på, Blåklint är en ny härligt blå färg, Den Skogsgröna går bara inte att motstå:) Vi tar även in 12 färger av 1 trådig melerade ullhärvor från Ullcentrums ull som tar hand om ull från svenska får. Vi har fyllt på med gratis mönster i webbshoppen som kan beställas i samband med garn. Linea sjalar, poncho och halsdukar, Linea koftor, tröjor och många linnen.

De fina ullgarnerna går utmärkt att väva med. Själv ska jag väva kuddar 2 trådig ull i Rosengång med det turkos grå och gråa i varp Här är länkar till mönster i ullgarnerna. Sjalar, Poncho och Halsdukar.  Många fina koftor.  Vackra Tröjor och Västar. Vi kommer fylla på med mönster som passar 1 trådig ull. Ibland är mönstren gjorda för olika grovlek på garn så du kan göra det som känns bäst för dig. Det 1 trådiga garnet går utmärkt att sticka fina spetstickningar med. Vi kommer fylla på med en del enfärgade som Vitt, olika Grå, Cerise och Turkos. Härvorna väger 100 g och mäter 600 m.

ullc lin turkos 3115  Linea röd Linea 139 blaklint Linea 1462-skogsgron

Ullc 02 1-trad-sky-pink-1- Ullc 23 1-trad-regnbage Ullc 33 1-trad-svartgravit Ullc ullgarn-1-trad-jeans-bla 18 Ullc 10 1-trad-svartlilagra Ullc 30 1 tråd röd svart Ullc 39 1-trad-blamel-1- Ullc ullgarn-1-trad-gramelerad 12

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *