Om Massor av Garn

Massor av Garn vill fylla din garnkänsla i händerna och hålla din kreativitet i fokus!

10291279_952389134803102_8479202542372521756_n

Jag heter Susanne Liljelid, Massor av Garn har utvecklats sig själv alltifrån våra får som vi hade till inköp av garnlager och nu vidare med webbutik och garnbod.

Vi är återförsäljare till flera stora garnleverantörer, den delen utvecklats och ökar. Vi satsar på garner, vävprodukter och tillbehör i fina kvalitéer både i struktur, färg och innehåll.  Scoppel Wolle, Malabrigo, Ullcentrum, Permin,  Järbo, Viking garn, Teetee, Shoeller&Stahl, Prym, Gutterman, Glimåkra, Kampes m.m.

Vi har flyttat till Ellös på Orust och renoverar vår blivande garnbod. Den blir rymlig och kommer vara ett centrum för dig som bara vill sitta ner sticka prata och klappa garn. Jag har alltid önskat att det ska finnas en plats där det inte ska kännas att man måste handla. En plats där jag kan få igång min kretativa sida och planera för projekt. Vi finns och har vår kunddator där du kan kika runt på annat och ev. printa ut. Jag hoppas verkligen att köksoffan och stolarna blir välbesökta. Fika finns såklart alltid på plats. Det bjuder vi på. Självklart ska vi planera för kurser och event som tidigare. Här finns många möjligheter till det.

Massor av Garns Facebooksida , Blogg och Instagram visar roliga ideer samt nyheter och annat som kan vara intressant. Det finns mycket i vår webshop.

Hoppas ni tycker det är bra och finner nöje i att besöka både webshopen, bloggen, instagram och Facebooksidan lite då och då – här händer alltid något nytt och spännande!

Vi fyller på innehållet så fort vi kan men det är mycket och en del varor tar längre tid än andra.

Välkommen in till den välfyllda garnboden. Håll ögonen öppna för våra events, kurser, tävlingar och andra erbjudanden. All info kommer ut här i bloggen, på hemsidan och på vår Facebooksida.

 

Tack alla för att ni tittar in och hoppas att det är till inspiration för er kreativitet!

/Sus